mandag 17. august 2009

Agapanthusen blomstrer!

Afrikas blå lilje....
Mulig dette er et dumt spørsmål, men ser denne blå ut? Nei, det synes ikke jeg heller. Den ser temmelig hvit ut egentlig. Altså er det ikke Afrikas BLÅ lilje som det står på merkelappen! Har ventet i flere år på at den skulle blomstre, og nå i år fikk den endelig en knopp. Gledet meg til å se om den var så flott som det man ser på bildene. Og flott er den jo selvsagt, men... Passer fint sammen med dagliljen som også hadde feil farge. Den skulle jo helst vært hvit, men ble gul. Kanskje det er en annen blomst et eller annet sted i hagen som har blitt blå ved en feiltagelse?
Ikke helt heldig med fargene i år nei. ;o)
M.

3 kommentarer:

 1. Ikke ille at agaphantusen blomstrer, bare det er godt gjort. Jeg kjøpte en gang en hvit og en blå på messe, men har fortsatt bare blader i potten. Har skjønt jeg plantet dem for dypt så neste år kanskje...

  SvarSlett
 2. Ja, er nok takknemlig for at den beærer meg med en blomst. Og skuffelsen over at den ikke er blå har forsvunnet som dugg for solen allerede. Den passer helt supert inn på trappa der det ellers bare er røde, rosa og hvite blomster. ;o) Men skal helt klart på Hagemessen i Solheimsviken, Bergen til neste år også og handle et par til, både blå og hvite.
  Har lest et sted at de vil ha det ganske trangt i pottene før de blomstrer. Kanskje det er derfor min blomstrer... Den står i en nokså liten potte.

  M:o)

  SvarSlett
 3. En helt underbar blomma.

  Speciellt den vita.
  Ha det gott
  annika

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid! :o)