onsdag 9. september 2009

Og så var det de prosjektene da...

Regnet har visst vasket vekk arbeidslysten her i gården. Ikke fått gjort noe stort i hagen den siste uken heller. Var såvidt ute en liten tur og plantet en rød staude-erteblomst og tre av seks lavendelbusker som skal bli en del av lavendel-hekkene i rosehagen etterhvert.
Men satser friskt i morgen! Da har jeg fri og de søte små er i barnehagen, så da er det store muligheter for å få unna litt graving, klipping og planteflytting. Har planene klare iallefall... Her er mur-katastrofeområdet som skal beplantes vakkert med prydepletrær, hortensia og rodhodendron. Får se hva værgudene presenterer i morgen. Blir vel høljaregn som vanlig. Men man har da regntøy!
Den utrydningstruede Gyvelen sees ytterst til høyre på bildet og alt det grønne i forkant skal liksom ikke være der, der er det egentlig grus... Hmmm, har noen glemt å luke her eller?
Og bakom den utrolig lite strategisk plasserte tujaen er det visst et bed. Men det er jo nesten ikke mulig å se det bak alt ugresset og rotet! Her trengs det iver og innsatsvilje!Så da blir det jo spennende å se her om det dukker opp et innlegg med fremdrift i morgen kveld... Den som gidder får se! ;o)
M.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid! :o)