tirsdag 15. september 2009

Nesten ferdig!

Ja, da var man kommet så langt. Nesten ferdig med dette prosjektet. Gjenstår bare "litt" grus og luking der grusen skal være. Men det ble litt bedre iallefall. Gleder meg til å se hvordan det blir når rodoene blomstrer til neste år! :o)
Hagen har måttet vike for litt interiør-fiksing den siste uka. Har begynt å renovere noen ganske slitne furuskap som hadde gått kraftig ut på dato. Nå skal de alle få ny, fin og lys farge og alle skal skifte plass i huset. Total ommøblering i alle rom, og sikker da også tilhørende totalt kaos under prosessen. Men har tro på at det blir bra til slutt det også! :o) Ferdig å vaske og grunne to skap og en kjøpmannsdisk allerede. De skal males ferdig på torsdag, hvis ikke været skriker "Haaagedaaag!"... Tiden vil vise. Ferdig blir det en eller annen gang uansett;o)
M.

2 kommentarer:

  1. Det er kjekt å lese om dine prosjekt, og det tyder på at du har en del energi. Selv har jeg alltid flere prosjekter på gang (selv uten energi), og de blir aldri ferdig som planlagt. Men man skal jo følge "vær og vind og sinn", og til slutt blir det noe av alt. Lykke til videre med dine skap og ommøblering.

    SvarSlett
  2. Hei Margrethe! Energien kommer og går i uberegnelige bølger her i huset... Har til enhver tid ca 5 påbegynte og 7 planlagte prosjekter, og det tar som oftest altfor lang tid før de blir ferdige. Begynner alltid på to nye prosjekter før jeg er ferdig med det første... Så det kan ta år å få helt ferdig de enkleste ting, men før eller siden blir det jo ferdig da! TTT! Ting Tar Tid! Det skal være mest gøy og mindre slit i hagen synes jeg, og det er gøyere å begyne på noe en å avslutte det. ;o) Dvs enhver unskyldning for å ikke fullføre ting er godkjent! Hehe;o)
    Ha en finfin dag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid! :o)