mandag 21. juni 2010

Juniblomstring

Juni pleier å være en litt stille måned her hos meg. Det er akkurat som hagen puster ut etter vårens utskeielser og lader opp til høysommerens fargefest.
Men litt er det da som lyser opp rundtom i bedene. Tok meg en liten kveldstur rundt huset med kameraet, og her er resultatet:

3 kommentarer:

 1. Sååå koslig med andre hagebloggere på denne øya !!
  Rosa valmue MÅ du ha, den er kjempefin. Såg den i blant staudene på Plantasjen Heiane for ikkje lenge sida !! Du kan jo sjølvsagt få frø her då, trur kanskje det er vanskelig med avlegger ? Har ikkje prøvd det. Men dei skal vel kanskje delast dei og ? Fine bilder frå hagen din i kveldinga. Vart tur på meg i kveld. Ha det godt. Me bloggast !!

  SvarSlett
 2. Ja moro med øybloggere, hehe. Flotte bilder Marit. Ja eg gler meg til bløminga i juli. Eg synest det er kjekt å kjøpe planter hjå bogrønt og. Kjøpte den flotte hortensiaen der. Ha en flott juni :)

  SvarSlett
 3. Tak for turen i din have. Jeg sidder netop og leder efter stauder til et bed som kan blomstre i juni. Jeg fik ideer til at dele nogle af de planter, jeg har i forvejen fra forhaven (diantus og geranium) og tage dem med om i bedet i baghaven.

  Skønt med billige løsninger!

  Gode havehilsner
  Marianne
  Den Helbredende have

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid! :o)