fredag 20. mai 2011

Før, underveis og nå.

I 2004 så det slik ut...
I 2005 satte vi opp en mur og begynte å fylle opp bak litt etter litt når vi hadde noe fyllmasse tilovers.
Det gikk teeemmelig treeegt.


I 2010 begynte det å skje saker og ting på hus-fronten, og da gikk liksom hagen med i dragsuget på en måte. Det dukket opp en liten gravemaskin og far og sønn hadde mye gøy rundtom på plenen.Her skulle det bli plass til plenklipper og hageredskap under den kommende terrassen. Så da fikk vi luftet plenen skikkelig i samme slengen... ;o)


Da ble det fart i fyllmassene bak muren. Det er ikke akkurat noen golfbaneplen enda, men det er iallefall mer plen enn hull!


Så ble det grønt og terrassen tok form uover sommeren 2010.


Nå er terrassen og trappene ferdig, plenen er fortsatt ujevn, men grønn og fin (for det meste) og rodoene har fått fast plass med bark rundt leggene.Så sånn ser det ut i dag. Stadig rom for forbedringer, det må sås litt mer gress og plantes litt (masse!) flere blomster og litt sånn småknask, men det er jo bare kos.

2 kommentarer:

  1. Så utruleg kjekt når det vert ferdig :) alt tek tid - det er berre å akseptere - du har fått deg ein skikkeleg koseleg terasse - god helg :)

    SvarSlett
  2. Heisan! Betre og betre dag for dag (år for år kanskje....). Ser ut som du har plass til mange planter her. Kjekt med terasse der du kan sitja og nyta bløminga. Ha det godt.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid! :o)