torsdag 19. august 2010

Oversikt.

Nå har jeg i lengre tid vist frem det ene nærsyntbildet etter det andre og virkelig gått tett innpå hagens mange beboere. De er jo vel og bra det på sitt vis, de er jo virkelig verdt den plassen og oppmerksomheten de får alle disse vakre skapningene som vi dyrker med slik entusiasme og glede, men man får jo ikke noe helhetsinntrykk av selve hagen på den måten.
Nå er det riktig nok ikke alle deler av hagen som er i en slik tilstand at de kan vises frem for alle og enhver, men noen kriker og kroker her og der ser tilsynelatende ok ut innimellom byggevirksomheten som ellers preger store deler av tomten og alle deler av huset nå i disse dager.
Så her følger da altså en bitteliten kavalkade av oversiktsbilder fra min lille bit av Paradis på jord:


Kosekroken min. Det skal bli en romantisk, gammeldags rosehage med tiden.

 
Hele tomten er skrå, så da blir det skjeve bed... ;o) Her er det veldig fint tidlig på sommeren, jobber litt med å få inn litt farge resten av sesongen også.    
Her prøver jeg å "stenge ute" naboen med en slags alternativ hekk. Dette er nytt i år og trenger helt klart et par sesonger til for å få litt mer fylde og farge.

Man oppdager jo veldig fort forbedringspotensialet når man får det presentert på denne måten. Har visst ikke slitt ut plenklipperen i år heller nei... Litt uorganiserte bed ser ut til å være trenden, men da passer de jo fint til hun som roter rundt i dem med spade og iver, men som oftest helt uten en klar overordnet plan for arbeidet.
Ser også at hvitkløveren har det godt i plenen i år. Jaja, bedre det enn mose... ,o)

1 kommentar:

  1. Det ser akkurat ut som hos meg, hvis det kan være en trøst =) Byggevirksomhet her også, og i morgen kommer gravemaskin og skal grave tomt til drivhuset mitt! Det blir verre før det blir bedre, ikke sant? Den alternative hekken din kommer til å bli kjempefin!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid! :o)