mandag 4. juni 2012

Ser på at gresset gror...


 Plenen begynner å bli grønn igjen etter vårens mosefjerningsrunde, blomstene passer seg stort sett selv og hønene er like travle som alltid. Gartneren slapper av og beundrer sitt verk...



Alt gror godt på varme dager og bedene ser friske og fine ut etterhvert. Godt fornøyd med steinkantene.
Har vært kjempeheldig og klart å tigge til meg enda mer stein fra svoger og svigerinne som ikke trengte en haug med flotte, gamle takheller. Tusen takk! Nå blir det orden på resten av bedene også! Og litt i grusen ved terrassen og...og...og... Må jeg ha mer stein..? ;o)
 Tett og frodig, med noen velplasserte steiner, da holder hønsene seg unna. Stort sett.

 Det begynner å ligne på sommer. Mangler bare litt flere varme dager.
Løyntnantshjerte - Dicentra spectabilis

Primula/Hageaurikkel - Primula x pubescens
Akeleier, iris, liljer og syrin. Venter på tur...
I år ble Krukkehagen av det økonomiske slaget. Med student uten inntekt i hus tager man hva man haver, og putter det i potter. Buskbom - Buxus sempervirens, stakkars, den somlet for lenge med å bli en del av hekken, så da endte den opp her inntil videre. Ormegras/Fjellburkne - Athyrium distentifolium, er jo dekorativt, og denne tuen hadde sneket seg inn i  bedet og gjemt seg bak en klatrerose. Tror den går i komposten til høsten, hvis den lever så lenge... Og litt prydgress (ukjent) av den veeeeldig voksevillige sorten. Tror dette gresset passer best innestengt i potte, det sprer seg gresselig fort overalt ellers. :o)

 Fjellflokk - Polemonium caeruleum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid! :o)